Sök
Stäng Meny

06 maj 07:19, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har två personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk, den andra överlämnades till sjukvård. 

00:51 Trafikkontroll, Örnsköldsvik
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 Örnsköldsvik. En ordningsbot utfärdades till en taxichaufför som inte medfört sin tidbok.

00:56 Trafikolycka, Timrå
Polisen larmas gällande en lastbil som kört av vägen på E4 Timrå. Polisen har varit på plats. Lastbilsföraren ska ha väjt för en älg och därför kört av vägen. Inga personskador ska ha uppstått. Ett rutinmässigt utandningsprov görs och föraren är nykter. Det finns ingen misstanke om brott.

01:30 Knivlagen, Timrå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil vid E4 Timrå. En person i bilen innehar olovligen en kniv. Kniven tas i beslag och anmälan om brott mot knivlagen upprättas.

02:28 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en mopedbil i Örnsköldsvik. Föraren får en ordningsbot då fordonet har för många passagerare.

04:42 Misshandel, Kramfors
Polisen beordras till centrum med anledning av ett bråk. Två män som är bekanta med varandra ska ha varit inblandade. Ingen ska ha behövt uppsöka sjukvård. Polisen tar upp en anmälan om ringa misshandel. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats till polisen under natten, den inträffade på E4 Njurunda, Sundsvalls kommun. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.