07 maj 07:41, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har polisen i Norrbotten omhändertagit tre personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:03 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en pub i Luleå med anledning av ett bråk. Minst tre personer, män, ska ha varit inblandade. Polisen tar upp anmälan gällande misshandel. 

01:25 Misshandel, Boden
Polisen beordras till en adress i Boden med anledning av ett bråk. En man misstänks ha misshandlat en annan man. Den misstänkte grips. Han ska förhöras när han har nyktrat till, därefter ska beslut tas om han ska anhållas eller släppas på fri fot. Det finns ingen information om att målsäganden ska ha behövt uppsöka sjukvård. 

01:39 Misshandel, Kalix
Polisen påträffar personer i centrum som ska ha varit inblandade i ett bråk. En anmälan upprättas gällande misshandel där en man misstänks ha misshandlat en annan man.

05:14 Rattfylleri, Gällivare
I samband med en trafikkontroll utanför Gällivare stoppar och kontrollerar polisen en personbil vars förare blåser positivt i sållningsinstrumentet. Han medtas för vidare provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättas, körkortet omhändertas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.