Sök
Stäng Meny

07 maj 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanland.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Nattligt race slutade illa

00:17 Polisen larmades av flera inringare till en trafikolycka på Stockholmsvägen i Nyköping. Två bilar hade enligt uppgift tävlat med varandra och en av dem hade kört in i en stolpe och blivit rejält krockad enligt patrullen på plats.

Airbags hade löst ut och föraren, en man i 30-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus för vård och provtagning misstänkt för rattfylleri. Fler misstankar kan tillkomma.

Missade en rondell

06:35 Polis och räddningstjänst larmades till Glömsta, Eskilstuna. En bilist hade av oklar anledning kört rakt in i en rondell och samtliga airbags löste ut och ett flertal skador uppstod på bilen. Föraren, en kvinna i 55-årsåldern, klarade sig utan större skador, ej ambulanssjukvård.

Efter förhör misstänks hon för vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.