08 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

00:25, brand, Götene
Vi får in ett larm via SOS om en brand i en industrilokal på Strandvägen. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Släckningssystemet i lokalerna har löst ut och släckt branden. Tre personer befann sig i lokalerna. De kontrollerades av ambulanspersonal. Inga uppgifter om att någon förts till sjukhus. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

20:16, misshandel, Mölndal
Vi får in ett larm via SOS om att en man i 20-årsåldern har blivit knivskuren på Royens gata. Mannen är vaken och talbar när ambulans och polis kommer till platsen. Mannen förs till sjukhus och polisen spärrar av platsen. Enligt uppgift har två maskerade gärningspersoner av oklar anledning gett sig på mannen och i samband med detta har han då blivit knivskuren. En anmälan om grov misshandel är upprättad.

20:01, misshandel, Orust
En man har blivit misshandlad i ansiktet av en annan man på en adress i Ellös. Ambulans och polis larmas till platsen. Mannen förs till sjukhus. Gärningspersonen grips i anslutning till platsen misstänkt för misshandel.

17:34, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på Länkharvsgatan. Föraren blåser positivt i ett sållningsinstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

16:05, misshandel, Åmål
Vi får larm om ett bråk på en pizzeria på Torggatan. En kvinna och en man uppträder påverkade. Personalen försöker avvisa paret och i samband med detta blir det bråk. Polis kommer till platsen och omhändertar mannen och kvinnan. Det blir även stökigt i samband med omhändertagandet. Kvinnan blir misstänkt för misshandel, våldsamt motstånd och förgripelse mot tjänsteman. Mannen misstänks för försök till misshandel, våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.