Sök
Stäng Meny

09 maj 07:05, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet utan större händelser

Narkotikabrott, Kumla kl. 23.30

En man i 40-årsåldern är omhändertagen enligt LOB i Änggården efter att polisen fått samtal om en man som var väldigt lättklädd och betedde sig onormalt. Mannen visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och provet får visa om han har gjort sig skyldigtill brott.

Rattfylleri, Karlskoga kl. 00.56

En man i 35-årsåldern är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av alkohol i Brickegården efter att ha blivit stoppad av en patrull. Patrullen omhändertar mannens körkort och bilnycklar då mannen är fortsatt misstänkt för brott efter provtagning.

Rattfylleri, Örebro kl. 01.01

En man i 25-årsåldern är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Västhaga efter att ha blivit stoppad av en patrull. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Stöld, Örebro kl. 03.18

En person har brutit sig in i en parkerad bil i Hjärsta. Polisen har varit på plats och sökt i området efter den misstänkta personen utan att hitta någon. Polisen skriver en anmälan om inbrottet i bilen. Det är för presstalespersonen oklart om något har blivit stulet.

Trafikbrott, Hallsberg kl. 03.19

En man i 30-årsåldern är misstänkt för olovlig körning efter att ha blivit stoppad av en patrull i Sköllersta.

Rattfylleri, Örebro kl. 03.45

En man i 40-årsåldern är misstänkt för att ha kört lastbil i påverkat tillstånd efter att en bilist ringt polisen och sagt att lastbilen framförts väldigt vingligt. Mannen blev stoppad i på E18 i höjd med Berglunda och han fick åka med patrullen för provtagning. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat åtta personer eller fordon, hanterat tre trafikbrott, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat sju viltolyckor utan personskada.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.