01 mars 08:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

22:22 Polis larmades till Östermalmsvägen i Finspång med anledning av att inringare hört smällar. Polis på plats har sökt igenom området men inte hittat några tecken på skottlossning. Smällarna har bedömts som bangers. 

22:37 Polis larmades till Berga med anledning av att inringare hört en smäll. Polispatruller har sökt av närliggande områden som Majelden, Ramshäll, Braskens bro, Hedjegården och Berga centrum utan att hitta några tecken på brott. Ärendet avslutades därefter.  

23:20 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Vilbergsgatan i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det komma rök från en balkong. Varken polis eller räddningstjänst på plats har lyckats lokalisera någon brand. Ärendet avslutades därmed. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.