15 mars 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

04:00, brand, Uddevalla
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till Ängebacken med anledning av en brand i en bostad. Tre personer är skrivna på adressen och samtliga har tagit sig ut enligt uppgift. Inga uppgifter om att någon är förd till sjukhus. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

03:11, bedrägeri, Vänersborg
En man i 75-åldern blir uppringd av en gärningsperson som uppger att någon har försökt utsätta henne för ett bedrägeri via swish. Mannen blir uppmanad att logga in på sin internetbank via en QR-kod i ett mejl. Han blir av med pengar. Polis åker till den aktuella adressen. En anmälan om bedrägeri är upprättad. Ingen gripen i nuläget.

02:56, rattfylleri, Grästorp
En patrull stoppar en bil på riksväg 47. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri. I bilen hittar även patrull en större mängd diesel och slangar. Man anträffar även narkotika. Mannen saknar också körkort. En anmälan om drograttfylleri, grov olovlig körning, narkotikabrott eget bruk samt innehav och häleri är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.