18 mars 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

22.15 Falköping, misshandel
På Järnvägstorget har en man i 20-årsåldern blivit knivskuren i ena benet av en annan ung man. Ambulans kontrollerade mannen på plats och konstaterade att det rörde sig om lindriga skador. Den misstänkte, som är känd till namn, har ännu inte anträffats.

02.43 Munkedal, rattfylleri
På Strömstadsvägen stoppades en A-traktor för kontroll. Föraren, en 16-årig pojke, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och fick följa med för vidare provtagning. Han rapporterades för rattfylleri.

03.50 Göteborg, misshandel
På Timgatan i Kortedala har en man i 25-årsåldern blivit hotad och misshandlad hemma i sin lägenhet. Tre män, som han är bekant med, kom hem till honom och hotade honom med en pistol och slog honom i ansiktet. Efteråt försvann de från platsen i okänd riktning. Polisen har sökt i området men i nuläget är ingen gripen. Mannen fick åka med ambulansen till sjukhus för att kontrollera skadorna i ansiktet. Anmälningar om misshandel, olaga hot, vapenbrott samt övergrepp i rättssak har upprättats.

05.24 Göteborg, stöld
Vid ett företag på Sisjö industriområde ser vaktbolaget hur två personer på något sätt sågar sig igenom en grind in till ett företag. Inne på området stjäl man en silverfärgad Mercedes E63S AMG och åker sen ut genom grinden och förvinner från platsen. Bilen utlarmad men inte anträffad i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.