18 mars 08:48, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Trafikbrott, Arvika kl. 23.05

En bilist, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för grov olovlig körning efter att ha blivit stoppad av en patrull i Myråsen. Mannen var dessutom misstänkt för rattfylleri men efter provtagning så visade det sig att provet inte kom upp till straffbar gräns alkohol i utandningsluften.

Misshandel, Kil kl. 00.42

En man i 45-årsåldern har blivit utsatt för en misshandel, utomhus i centrum, av för honom okända personer. Mannen åkte med ambulans till sjukhus med oklara skador. Polisen skriver en anmälan om misshandel och utredningen får visa vad det är som har hänt.

Misshandel, Arvika kl. 01.14

En man i 25-årsåldern har blivit utsatt för en misshandel utomhus, i centrum, av en eller flera okända personer. Polisen skriver en anmälan om misshandel för att utreda vad som har hänt. Det är för presstalespersonen oklart om den utsatta mannen har uppsökt sjukvård.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 16 personer eller fordon, omhändertagit fyra personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, och hanterat en viltolycka utan personskada. Vi har också hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.