02 mars 07:27, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av de händelser som patrullerna har hanterat under natten i länet

 

Lindesberg
22.39. Trafikolycka. En permobil körde i diket i centrala Lindesberg. En man i 60-årsåldern fick föras med ambulans till sjukhus. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

01.14. Narkotikabrott. En man i 60-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott, bruk samt innehav, efter att boende vid en folkhögskola reagerat på att mannen kollade in i elevhemmen. Mannen ska enligt uppgifter även ha varit aggressiv verbalt.


Karlskoga

Trafikkontroll. Mellan 05.45 och 06.15 har patruller genomfört en trafikkontroll på Botorpsvägen. Totalt fick 21 bilister blåsa i polisens sållningsintrument. Samtliga förare var nyktra.

Patrullerna har under natten även kontrollerat ett stort antal personer och fordon, hanterat så kallade rutinärenden i form av trafikrelaterade brott, viltolyckor, samtal om ofredande alternativt förargelseväckande beteende samt omhändertagit ett par personer enligt LOB – lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.