20 mars 07:39, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 50 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:28 Polisen larmades till Dagbergsvägen i Norrköping med anledning av en brand. Det var en parkerad bil som brann. Några timmar tidigare hade samma bil brunnit och nu brann det igen. Likt vid den första branden har polis varit på plats och även nu skrevs en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

23:58 Polisen larmades till Ektorpsgatan i Norrköping med anledning av en brand. Det var en parkerad bil som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

02:02 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Kungsvägen, Mjölby. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri. Ärendet hanterades genom arbetssättet snabbare lagföring.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.