24 mars 07:33, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet

Polisiärt sett så har det varit en lugn natt. 

Falun

22.34. Patrull beordras ut till Morbygden i Falun med anledning av skadegörelse på platsen. När patrull anländer till platsen kan man konstatera att två bilar har saboterats genom krossad ruta samt klotter. Anmälan upprättad gällande skadegörelse.


Borlänge

00.07. Vid stopp och kontroll av en bilist i Borlänge centrum uppstår misstanke om att föraren, en man i 25-årsåldern, är misstänkt påverkad av narkotika. Mannen fick följa med för provtagning och blev därefter misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott eget bruk och innehav samt brott mot knivlagen.


Patrullerna har i övrigt ägnat sig åt att kontrollera personer och fordon. Det har även förekommit ärenden där personer har fått följa med enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Flera viltolyckor har även inträffat i länet, dock utan personskador. 

Vi söker även fortsatt efter en försvunnen kvinna i 80-årsåldern, se enskild notis för mer information. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.