25 mars 01:00, Misshandel, Västerås

Kvinna blir påhoppad av okänd gärningsperson.

Polisen får ett samtal från en kvinna i 20-årsåldern som berättar att hon har blivit påhoppad bakifrån av en okänd gärningsperson. Händelsen ska ha skett när hon varit ute och rastat en hund i ett skogsområdet i närheten av Plåtslagargatan i Västerås.

Enligt kvinnan har hon blivit slagen och knuffad i marken och ska blöda från huvudet. Efter händelsen har kvinnan tagit sig hem och berättat om händelsen för sambon som då har gett sig ut för att leta efter den misstänka gärningspersonen.

Sambon, som är en man i 20-årsåldern, blir då jagad av den misstänkta gärningspersonen. Mannen ringer då polisen och berättar att han blir jagad av en man som ska ha ett längre tillhygge i handen. Mannen blir inte skadad och gärningspersoner är inte kvar när polis kommer till platsen.

Polisen har upprättat en anmälan om misshandel med kvinnan som målsägande. Det är ännu inte utrett vad som har föranlett händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.