Sök
Stäng Meny

28 mars 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

00:46, rattfylleri, Stenungsund
En patrull stoppar en bil på Industrivägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk.

01:32, försök till mord, Göteborg
Vi får in ett larm om att en skadad man ligger på marken på Ankargatan. Ytterligare uppgifter kommer in om att det har varit en skottlossning. Polis och ambulans åker till platsen. En man i 30-årsåldern förs till sjukhus. Skadeläget bedöms som stabilt. Polisen har spärrat av platsen för teknisk undersökning och genomfört initiala utredningsåtgärder, som dörrknackning. I nuläget ingen misstänkt eller gripen.

22:38, olaga hot, Göteborg
En man stoppar en bil på Banhagsgatan som framförs vårdslöst. Föraren kliver ur och börjar argumentera med mannen. Han plockar sedan fram ett pistolliknande föremål ur bagageluckan och hotar mannen, innan han sedan hoppar in i bilen igen och kör iväg. Polis anträffar sedan den aktuella bilen med två personer. Föraren i bilen grips misstänkt för grovt olaga hot samt vapenbrott. Den andre tas med till förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.