Uppdaterad 05 mars 19:59

05 mars 15:37, Trafikolycka, personskada, Tierp

Allvarlig trafikolycka på E4 strax söder om Tierp

En allvarlig trafikolycka med flera fordon, där bland annat en plogbil är inblandad, har inträffat på E4 strax söder om Tierp i norrgående riktning. Det är stopp i båda körriktningarna. I norrgående så leds trafik om från trafikplats 190, Björklinge, till länsväg 600. I södergående leds trafik om från trafikplats 193 Tierp till länsväg 600.

Uppdatering kl. 16:27: en personbil och en plogbil är involverad i trafikolyckan. Två personer från personbilen har transporterats till sjukhus av ambulans. Skadeläget är oklart.

Uppdatering kl. 16.37: ett körfält i södergående riktning har öppnats.

Uppdatering kl. 17:02: trafiken rullar igen i samtliga körfält, i både norr- och södergående riktning. Det är dock fortfarande långa köer i södergående riktning.

Uppdatering kl. 19:56: föraren, en man i 35-årsåldern, är lindrigt skadad och passageraren, en kvinna i 30-årsåldern, befaras ha en skallskada. Båda var vakna och talbara när patrull tog kontakt med dem på sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.