Uppdaterad 07 mars 21:11

07 mars 18:15, Trafikolycka, Jönköping

Lastbil och bil i trafikolycka på länsväg 931 mellan Öggestorp och Tenhult.

17:46 Polisen larmades till länsväg 931 mellan Öggestorp och Tenhult. Det är en lastbil och en personbil som har frontalkrockat. Polis, ambulans och räddningstjänst åkte till platsen.

18:01 Polis på plats. Ambulanspersonal arbetar på platsen, polisens presstjänst har inga närmare detaljer gällande personskador i nuläget. 

18:26 Av de rapporter som nått polisens presstjänst i detta skede beskrivs detta som en mycket allvarlig olycka. Fordonen ska tas i beslag för teknisk undersökning. Bärgare har kallats till platsen.

18:46 En person bedöms vara mycket allvarligt skadad och denne har förts till sjukhus med ambulans. 

20:04 Polisens presstjänst har inga nya uppgifter gällande skadeläget på personen. Poliserna är klara på olycksplatsen. Händelsen ska utredas av polis, alla inblandade personer har inte hörts formellt av polis ännu.

21:11 Den skadade personen, en vuxen kvinna, var vaken och talbar men befann sig på sjukhus. Polis har varit på plats på sjukhuset. Kvinnan blåste för att kontrollera nykterheten, det var inget avvikande i resultatet. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om hennes skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.