09 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23.25 Göteborg, hot mot tjänsteman
Vid hållplats Alekärrsgatan blir en busschaufför hotad av en resenär ombord på bussen. Chauffören stannar kvar på busshållplatsen och inväntar polis. En anmälan skrivs gällande hot mot tjänsteman. Den misstänkte mannen i 30-årsåldern förhörs på plats och identifieras innan han får lämna platsen.

01.07 Bollebygd, narkotikabrott
Polis stoppar en manlig bilist för kontroll på Rävlandavägen. Bilen visar sig vara anmäld stulen och mannen i 35-årsåldern grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel och drograttfylleri. 

03.38 Uddevalla, trafikbrott
Vid Fjällvägen stoppas en manlig bilist i 35-årsåldern för kontroll. Han saknar körkort och misstänks för olovlig körning.

03.41 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Omvägen i Kallebäck är det ett par som upptäcker att det varit inbrott i deras bostad och det saknas bland annat en TV.

05.10 Partille, försök till stöld ur fordon
Vid Åsvägen i Sävedalen upptäcker en bilägare att två personer försöker stjäla saker från bilen. Tjuvarna som delvis vara maskerade har krossat en sidoruta på bilen och tagit sig in i kupén. Bilen var upphissad med hjälp av en domkraft. Vid upptäckt avvek de två tjuvarna från platsen utan att få med sig något.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.