Sök
Stäng Meny

01 november 08:04, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:36 Viltolycka, Berg:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 321, Oviken. Det finns inga uppgifter om personskador.

00:38 Viltolycka Ragunda:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en mindre lastbil och en älg i Östra Bispgården. Det finns inga uppgifter om personskador.

01:41 Stöld, Östersund:
Polispatruller beordras till centrala Östersund där två personer rör sig vid cyklar utanför en adress. Två personer anträffas. Den ena, en kvinna, har en cykel som misstänks vara stulen. Den tas i beslag.

Kvinnan misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande stöld alternativt häleri och ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

01:52 Trafikolycka, Strömsund:
Polisen kontaktas om att det inträffat en singelolycka med en A-traktor. En person som färdats i bilen klagar bland annat på nacksmärta och förs med ambulans till sjukvård med oklart skadeläge. Polispatrull lokaliserar olycksplatsen i Bonäset och dokumenterar den. Ingen person finns kvar på platsen. Olyckan utreds och A-traktorn tas i beslag.

03:55 Viltolycka, Åre:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och en älg på länsväg 321, Våge. Det finns inga uppgifter om personskador.

06:29 Viltolycka, Östersund:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 604, Bye. Det finns inga uppgifter om personskador.

06:38 Viltolycka, Östersund:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på väg 763, Bevåg. Inga personskador rapporteras.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.