Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 01 november 20.51

01 november 14:00, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

Ett antal viltolyckor har rapporterats in till polisen under eftermiddag/kväll

14:00, Lidsjöberg, Ström, Strömsund

En personbil har kolliderat med en ren. Inga personskador finns rapporterade. Renen överlevde krocken, berörd sameby informeras. 

17:16, Länsväg 757 Klumpen, Gåxsjö, Strömsund

En personbil har kolliderat med ett rådjur. Inga personskador finns rapporterade. Rådjuret dog vid krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att hantera djuret. 

17:31, Länsväg 321/Länsväg 577, Kövra, Berg

En lätt lastbil har kolliderat med en älg. Inga personskador finns rapporterade. Älgen överlevde krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att lokalisera djuret. 

17:28, Länsväg 340, Aspås, Krokom

En personbil har kolliderat med ett rådjur. Inga personskador finns rapporterade. Rådjuret dog vid krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att hantera djuret.

17:46, Glöte, Härjedalen

En personbil har kolliderat med ett rådjur. Inga personskador finns rapporterade. Rådjuret överlevde krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att lokalisera djuret. 

18:18, E45 Muråsen, Ström, Strömsund

En personbil har kolliderat med en ren. Inga personskador finns rapporterade. Renen dog vid krocken, berörd sameby informeras.

Uppdatering 1 november kl 20:51:

19:20, Länsväg 336 Bonäset-Järpen, Åre

En personbil har kolliderat med en älg. Inga personskador finns rapporterade. Älgen överlevde krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att lokalisera djuret.

19:29, Riksväg 84 Saxvall, Härjedalen

En personbil har kolliderat med en älg. Inga personskador finns rapporterade. Älgen överlevde krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att lokalisera djuret.

20:12, Industrivägen/Stationsvägen, Hackås, Berg

En personbil har kolliderat med ett rådjur. Inga personskador finns rapporterade. Rådjuret överlevde krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att lokalisera djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.