Sök
Stäng Meny

10 november 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Kl 22.55 Vara, skadegörelse genom brand
Räddnningstjänst och polis larmas till en brand i en fastighet vid Tegelbruksgatan. Det uppges vara en förrådsbyggnad som ska vara helt övertänd. Inga uppgifter om att det ska ha befunnit sig någon person i byggnaden. På plats konstateras att byggnaden kommer att brinna ner. Vid ca kl 01.47 meddelas att branden är släckt. Polisen söker med hund i omgivningen då man inte vet hur branden startat, inga spår. Platsen spärras av för teknisk undersökning. Då man inte vet hur branden startat så inleds förundersökning med rubricering skadegörelse genom brand. 

Kl 00.46 Falköping, bilbrand
Räddningstjänst och polis larmas till en brinnande bil vid Centralgatan. Ingen person i bilen. Bilen är avställd och har körförbud. Räddningstjänsten har sett en grupp ungdomar lämna platsen då de anländer. Det finns även uppgifter på ytterligare en man som lämnat platsen hastigt. Polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand.  

Kl 02.42 Skövde, skadegörelse
Polis larmas till Folkungagatan/Länsmansgatan där en berusad man setts slå på bilar. När polisen anländer så är mannen borta men man kan se tydliga spår efter hans framfart. Totalt så anträffas 14 bilar med sönderslagna backspeglar. Anmälan upprättas om skadegörelse i varje esnkilt fall. Ingen gripen/misstänkt. 

Kl 03.23 Göteborg, inbrottstöld
Polis larms till Pressbyrån, Diagnosvägen i Björkekärr. Enligt uppgifter från platsen så finns det ett stort hål i dörren till Pressbyrån. Någon verkar ha tagit sig in. Allt enligt väktarbolag. På kameraövervakning kan man även se en man som maskerad tagit sig in i fastigheten. Dock oklart vad som tillgripits. Ingen gripen. Anmälan upprättad.  

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.