Sök
Stäng Meny

11 november 08.02, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Misshandel, Örebro kl. 00.17

Två personer, två män i 20-årsåldern, är misstänkta för misshandel mot två andra, en man i 20-årsåldern och en kille i de övre tonåren. Detta har skett i närheten av Tegnerlunden. Anledningen till misshandeln är i nuläget oklar och utredningen får visa vad som har hänt. Det finns ingen information om att någon av de utsatta har uppsökt akutsjukvård.

Rån, Örebro kl. 01.32

En man i 40-årsåldern har blivit hotad med ett stickliknande föremål av två för honom okända personer i City. De hotade till sig mannens elcykel och försvann därefter från platsen. Polisen har letat i området efter de misstänkta personerna utan att hitta någon.

Trafikolycka, Hallsberg kl. 02.52

En bilist har kört av vägen i Pålsboda. När polisen kommer fram till platsen står det en person utanför bilen och han, en man i 20-årsåldern, säger att två andra personer som färdats i bilen har lämnat platsen efter olyckan. En av dem var förare av bilen. En hundpatrull har varit på plats och spårat utan att hitta spår efter några andra personer. Mannen som fanns på platsen åkte med ambulans till sjukhus för vård av skador i ansikte och ben. Polisen skriver en anmälan om smitning från trafikolycksplats och utredningen får visa vad som har hänt.

Narkotikabrott, Nora kl. 04.11

En man i 20-årsåldern får åka med polispatrull för provtagning från centrum då han visat tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Brand, Örebro kl. 04.16

Det har brunnit på tre olika platser i city inom en dryg halvtimma. Det är två soptunnor, en källare och ett trapphus som har varit drabbade. Polisen är på plats på två av adresserna. Det kommer att spärras av för att en teknisk undersökning ska kunna bli genomförd. En förundersökning om mordbrand är inledd. Ingen person är skadad och det finns ingen misstänkt i dessa ärenden i nuläget.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 29 personer eller fordon, hanterat två trafikbrott, omhändertagit tre personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer och hanterat en viltolycka utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.