Sök
Stäng Meny

12 november 07.31, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Narkotikabrott, Falun kl. 23.52

En man i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk samt innehav av en mindre mängd misstänkt narkotika. Då mannen blev kontrollerad av en patrull tappade han misstänkt narkotika på marken och han fick åka med patrullen för provtagning. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Rattfylleri, Leksand kl. 00.24

En man i 25-årsåldern är misstänkt för grovt rattfylleri efter att ha blivit stoppad, i sin bil, av en patrull utefter Lv578 i höjd med Brändan.

Rattfylleri, Smedjebacken kl. 00.44

En kvinna i 55-årsåldern är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av narkotika efter att ha blivit stoppad av en patrull. Hon fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till brott.

Misshandel, Leksand kl. 01.11

En kvinna i 30-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en man i 35-årsåldern. De båda lever ihop och brottet har skett i parets bostad. Polisen har varit på plats och de skriver en anmälan om misshandel och barnfridsbrott då det fanns barn på platsen. Kvinnan blev inte frihetsberövad och det finns ingen information om att mannen har uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Utöver detta har vi kontrollerat 27 personer eller fordon, hanterat sex trafikbrott, omhändertagit tre personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, och hanterat två viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.