Sök
Stäng Meny

12 november 07.33, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Skadegörelse, Hallsberg kl. 22.47

En eller flera okända personer har försökt elda något i anslutning till en kyrka i Vretstorp. Elden har inte tagit sig och patrullen skriver en anmälan om försök till skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt person i detta ärende.

Narkotikabrott, Karlskoga kl. 01.00

En man i 30-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk då han visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika när en patrull kontrollerade honom i Rävåsen. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Misshandel, Karlskoga kl. 01.08

En patrull upptäcker ett pågående slagsmål utomhus i Bohult och de avbryter detta. Patrullen kommer att skriva en anmälan om misshandel där en man i 20-årsåldern blir misstänkt för misshandel mot två andra män, även de i 20-årsåldern. Det finns ingen information om att någon har uppsökt akutsjukvård. Ingen person är frihetsberövad.

Brand, Laxå kl. 01.16

Det har brunnit i en container i Finnerödja. Polisen har varit på plats och de skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt i detta ärende.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 25 personer eller fordon, hanterat fyra trafikbrott, omhändertagit två personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.