Sök
Stäng Meny

12 november 07.45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

01:18 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Stjärnorpsvägen i Linköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det ha börjat brinna i en parkerad bil. När polis anlänt visade det sig att bilen blivit helt utbränd. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns inga personskador i samband med händelsen och ingen misstänkt gärningsperson. 

02:27 SOS-larm om en mindre trafikolycka på en cykelbana vid Agneshögsgatan i Motala. Två personer på en elsparkcykel ska ha fått sladd på blöta löv. En av personerna, en man i 35-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll. Ärendet bedöms som en olycka och ingen anmälan skrivs. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikkontroll, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.