Sök
Stäng Meny

12 november 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

Nedan följer ett urval av nattens händelser:

20:36 Götene, brand: En man i 55-årsålder misstänks för allmänfarlig vårdslöshet efter en mindre brand i hemmet. Någon form av vätska ska ha runnit ut och fattat eld. När mannen försökte släcka elden med en kudde blev han brännskadad. Mannen plåstrades om på plats och behövde inte uppsöka sjukvård.

22.21 Vårgårda trafikolycka: På Kungsgatan har en man i 20-årsåldern kört in i en uteservering efter att ha tvingats väja för en mötande personbil i hög hastighet. Inga personskador eller brottsmisstankar.

01:10 Uddevalla, grov misshandel: En man i 45-årsåldern är gripen och misstänks för grov misshandel efter att ha knivskurit en annan man in handen. Det skedde i närheten av Kuröds industriområde, där lastbilschaufförer parkerat för natten. Av okänd anledning har de två männen börjat bråka. Den skadade mannen fördes till sjukhus för vård.

01:17 Strömstad, rån: En kille i 20-årsåldern fick motta sparkar och slag av okända gärningsmän på Strandpromenaden. Hans mobil sparkades ner i vattnet. Vittnen ska ha sett 3-4 personer springa från platsen. Två personer kontrollerades av patrull, men inga gripna. En anmälan om grovt rån är upprättad.

03:41 Munkedal, misshandel: En kvinna i 30-årsåldern har blivit misshandlad på en hamburgerrestaurang i Håby. Flera personer, både killar och tjejer, ska ha varit inblandade i misshandeln som ska ha skett helt oprovocerat. Kvinnan fick bland annat slag i ansiktet. En anmälan om misshandel är upprättad. Inga kända gärningsmän och ingen gripen i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.