Sök
Stäng Meny

13 november 07.29, Sammanfattning kväll och natt, Värmlands län

Det har varit en lugn kväll och natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Stöld/inbrott, Säffle kl. 19.31

En eller flera okända personer har brutit sig in genom en dörr till en lokal i Billerud. Polisen har varit på plats och sökt efter spår av de misstänkta utan att hitta någon. I nuläget är det oklart vad som har blivit stulet.

Rattfylleri, Sunne kl. 21.42

En bilist, en kvinna i 55-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd utefter E45 i höjd med Leran. Kvinnan fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till brott.

Stöld/inbrott, Karlstad kl. 23.29

En eller flera okända personer har brutit sig in på en skola i Sundsta. Polisen har varit på plats och sökt efter spår av de misstänkta utan att hitta någon. I nuläget är det oklart vad som har blivit stulet.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat tio personer eller fordon, hanterat två trafikbrott, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat 12 viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.