Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 18 november 07.53

18 november 07.50, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser polisområde Värmland.

Kristinehamn
22.10: En bilist, en man i 25-årsåldern misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk efter stopp på ett fordon i Kristinehamn. Passagerare är en man i 20-årsåldern, denne misstänks för narkotikabrott eget bruk. Analyser kommer utvisa om misstankar kvarstår.

Karlstad
22.38: En man i 50-årsåldern uppger att han blivit misshandlad av en person han känner, den misstänkta personen är en man i 60-årsåldern. Ingen person är frihetsberövad med anledning av brott. Det saknas uppgifter om målsäganden sökt eller kommer söka sjukvård.

00.01: En man i 20-årsåldern uppger att han blivit misshandlad av en man också han i 20-åråldern. Det saknas ingående uppgifter om vad som inträffat, det saknas även uppgifter om målsäganden sökt eller kommer söka sjukvård.

00.04: Det har av okänd anledning börjat brinna i ett hus, ingen person är skadad. Platsen kommer spärras av och en teknisk undersökning kommer genomföras då det är möjligt med anledning av säkerhet samt att brandplatsen svalnat. Anmälan mordbrand är skriven av polispatrull.

02.28: En man i 30-årsåldern uppger at ha blivit misshandlad av en kvinna i 25-årsåldern, anmälan misshandel är upprättad. Det saknas ingående uppgifter om vad som inträffat, det saknas även uppgifter om målsäganden sökt eller kommer söka sjukvård.

Polispatruller har hanterat ärende med psykiskohälsa under natten. Det har inkommit och hanterats tre viltolyckor. Det har även genomförts ett större antal kontroller på personer samt fordon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.