Sök
Stäng Meny

02 november 19:53, Stöld, Torsby

Stöld, drograttfylleri m.m. i Torsby.

En man hade iakttagits av kunder då han stoppat ner ett flertal varor från butiken i en medhavd ryggsäck. Personal meddelades men då de konfronterade mannen sprang han från platsen och sågs sätta sig i en mindre lastbil för att därefter åka från platsen.

Han kunde dock strax därefter lokaliseeras och stoppas av en polispatrull på annan plats i Torsby. Vid kontroll blåste han positivt i polisens sållningsinstrument och bedömdes dessutom vara påverkad av andra droger. Vid husrannsakan i bilen anträffades gods från butiken. Förutom detta visade det sig att han saknar körkort.

Mannen som är i 40-årsåldern medtogs förprovtagning och förhör. Han är misstänkt för stöld, rattfylleri både vad gäller alkohol och droger, ringa narkotikabrott avseende eget bruk samt olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.