Sök
Stäng Meny

21 november 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är  på plats

23.17 Billdal, grov stöld genom inbrott
Flera personer ringer polisen och uppger att tre maskerade personer krossar en ruta till en bostad vid Billdal Norra och någon/några av tjuvarna tar sig in i bostaden. Flera grannar i området ger sig tillkänna till polisen och letar i området efter tjuvarna som lämnat bostaden till fots. Oklart om de fått med sig något.

23.43 Lidköping, trafikolycka
På riksväg 44 vid Gillstad är det en manlig bilist som kör av vägen av okänd anledning. Dessbättre inga personskador och ingen misstanke om brott.

02.44 Karlsborg, stöldförsök genom inbrott
Vis Skepparegatan är den en man som krossar en ruta till Hamnkrogen och tar sig in i lokalen. Polis kommer till platsen och kan gripa en man i 35-årsåldern på bar gärning.

05.58 Göteborg, trafikolycka
På Hisingsleden vid Bräcke är två bilar och en lastbil som är inblandade i en trafikolycka. Inga uppgivna personskador. Polisen kommer utreda om någon av de inblandade gjort sig skyldig till vårdslöshet i trafik. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.