Sök
Stäng Meny

21 november 07.27, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Misshandel, Årjäng kl. 22.09

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha slagit sin hustru, som är i 25-årsåldern, i deras bostad. Mannen blir omhändertagen enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, och han är i nuläget misstänkt för misshandel i nära relation, hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Kvinnan har inte uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Misshandel, Hagfors kl. 22.52

En man i 50-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna i 40-årsåldern i en bostad. De båda känner varandra men det är oklart vilken typ av relation de har till varandra. Kvinnan blir körd av patrullen till en anhörig och patrullen skriver en anmälan om misshandel. Kvinnan har inte uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Trafikolycka, Karlstad kl. 23.43

En bilist, en man i 45-årsåldern, är misstänkt för vårdslöshet i trafik efter att ha somnat vid ratten under färd. På grund av det har mannen kört av vägen. Mannen uppgav smärta i nacken men det är, för presstalespersonen, oklart om han åkte med ambulans till sjukhus eller inte.

Misshandel, Hagfors kl. 00.15

Två män, den ena i 30-årsåldern och den andra i 20-årsåldern, är misstänkta för misshandel mot varandra. De båda är grannar med varandra och av okänd anledning har de blivit osams. Ambulanspersonal har undersökt de båda männen på plats men det är oklart för presstalespersonen om de har åkt med till sjukhus. Patrullen skriver anmälan och motanmälan om misshandel.

Stöld/inbrott, Arvika kl. 02.20

Två män, den ena i 50-årsåldern och den andra i 40-årsåldern, är misstänkta för stöld genom inbrott på ett företag i Gate. De båda männen blev gripna av patrullen och efter förhör beslutade en åklagare att de skulle vara fortsatt frihetsberövade och de är numera anhållna. De har brutit sig in på ett inhägnat område och stulit bland annat koppar.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat nio personer eller fordon, hanterat två trafikbrott utöver ovan nämnda trafikolycka, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat en viltolycka utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.