Sök

21 november 07.55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det ärende som sticker ut:

06:22 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Kungsgatan i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en lokal i en fastighet ha börjat brinna. Räddningstjänsten släckte branden vid 06:40-tiden och kunde då fokusera på ventilering. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. Polis har varit på plats sedan 06:27 i syfte att assistera räddningstjänsten. En anmälan om brand utan misstanke om brott kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolycka med dovhjort, rattfylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.