Sök
Stäng Meny

22 november 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer några korta notiser från natten.

22.09 En misshandel i relation i Finspång. En man i 35-årsåldern gripen för misshandel av en kvinna. Kvinnan ej allvarligt skadad. Mannen numera anhållen.


00.37 Vittnen som kontaktar polis efter att de misstänker att en person blir misshandlad i en bostad i Motala. På plats är det ingen som svarar och vill öppna lägenhetsdörren för polisen. Polis bryter upp dörren och möts av en blodig man. En kvinna som är i 60-årsåldern gripen för misshandel. Mannen ej allvarligt skadad. Kvinnan numera anhållen.


02.29 En man som utsätts för ett rånförsök på Nya Tanneforsvägen i Linköping. Mannen som är i 30-årsåldern, och som rör sig till fots, hotas med ett vasst tillhygge av två män som vill ha hans telefon och värdeföremål. Mannen lyckas slå sig fri och springa från platsen. En anmälan om försök till rån upprättad. Mannen är ej allvarligt skadad efter händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.