Sök
Stäng Meny

25 november 07.50, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens operativa händelser i länet

Misshandel, Karlstad
23.12. Polis beordras ut till en adress på Kronoparken med anledning av ett pågående bråk. Patrullen fick kontroll på två personer och har skrivit en anmälan samt en motanmälan om misshandel. De inblandade är män i 20-årsåldern.

Misshandel, Karlstad
00.58. En man i 45-årsåldern uppger för patrull att någon har misshandlat honom så att en sårskada uppstått. En anmälan om misshandel har upprättats. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

Rattfylleri, Karlstad
02.54. En bilist stoppas på Gruvlyckan i Karlstad. Misstankar uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, kunde vara påverkad av narkotika. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott. Misstankarna gäller drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Skadegörelse, Karlstad
02.57. Larm inkommer från allmänhet om ett misstänkt pågående inbrott och att en man setts springa från platsen. Patrullen fick kontroll på mannen, som är i 30-årsåldern, en minut senare. Han är nu misstänkt för skadegörelse efter att ha krossat en ruta på fastigheten, men även för ofredande.

Misshandel, Karlstad
03.46. Polis beordras ut till Tingvallastaden med anledning av att väktare gripit två män i 20-årsåldern som hamnat i bråk med varandra. Anmälan om misshandel upprättas.

Rattfylleri, Säffle
22.00. En bilist stoppas på Tegnérgatan. Misstankar uppstår om att föraren, en man i övre tonåren, kunde vara påverkad av narkotika. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott. Passageraren, en man i övre tonåren, blir även han misstänkt för brott. Där är rättsläget ringa narkotikabrott.

Misshandel, Säffle
23.09. Patrull beordrades ut till en bostad med anledning av att en kvinna misshandlat en annan kvinna. Patrullen höll förhör med inblandade parter, dokumenterade skadorna och har upprättat en anmälan om misshandel. Misstänkt är en kvinna i övre tonåren.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Patrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Sex individer har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.