Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 27 februari 13.35

27 november 15.44, Trafikolycka, Avesta

Uppdaterad information gällande trafikolycka på Rv68/ Lv 736.

Uppdaterad 240227:

Förundersökning som inleddes 231127 då trafikolycka inträffade och initiala misstankar gällde grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik är avslutad. Förunderökningen har visat att föraren var nykter och anledning till att olyckan inträffade kan delvis ha berott på väglaget. Alla misstankar är således nerlagda. Föraren avled till följd av sina skador i samband med trafikolyckan.   

SOS-alarm meddelar att de skickar resurser till en trafikolycka mellan flertalet fordon. Initiala uppgifter gör gällande att det är fyra personer drabbade, skadeläge är okänt.
Polispatrull har anlänt olycksplatsen klockan 15.58.

Uppdaterad kl. 16.14:

Polispatrull lämnar följande uppgifter då de anländer olycksplatsen. En lastbil och personbil har kolliderat och cirka 100 meter därifrån har ytterligare en olycka inträffat och den är mellan två personbilar. Det saknas fortsatt information om eventuellt skadeläge på de drabbade.

Patrull arbetar vidare på platsen.

Uppdaterad kl. 18.45:

Polispatrull är klara på plats. Anmälan gällande vårdslöshet i trafik samt grovt rattfylleri kommer skrivas av polispatrull. Misstänkt är en kvinna i 80-årsåldern.
Det finns vittne till händelseförloppet.

En person är avförd till sjukvården. Tre fordon är bärgade från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.