Sök
Stäng Meny

05 november 08:13, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till söndag polisområde Värmland

22.34 Karlstad. Misshandel. Man i fyrtioårsåldern förd till sjukhus efter en misshandel vid krog i centrala Karlstad. Mannen tillfogades slag och sparkar av en man som i nuläget ännu inte är gripen.

00.11 Arvika. Trafikbrott. Man i tjugofemårsåldern misstänkt för olovlig körning efter kontroll i centrala Arvika.

02.20 Karlstad. Skadegörelse. Taxichaufför som kört en kund från Karlstad till Edsvalla hotas till livet. Kunden ska även ha slagit sönder en lykta på taxibilen. Kunden, en man i tjugårsåldern misstänks nu för olaga hot samt skadegörelse.

05.58 Grums. Rattfylleri. Man i tjugoårsåldern misstänks för rattfylleri efter en kontroll på E18 i Grums. Godkänt utandningsprov kunde inte genomföras varpå mannen omhändertogs för blodprov vilket visade på alkoholpåverkan. Mannen misstänks även för grov olovlig körning.

I övrigt många ärenden relaterade till fylleri och småbråk i samband med krogbesök. Även en del trafikbrott samt rutinkontroller. Inga grova brott rapporterade under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.