Sök
Stäng Meny

09 november 07:22, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtlands län.

23:50 Rattfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Söder i Östersund. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättats gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott genom bruk och innehav.

05:26 Trafikkontroll, Krokom
Polisen har haft en trafikkontroll på Åsvägen i Ås. 12 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

Övrigt: Under natten och morgonen har sex viltolyckor/renpåköringar inrapporterats till polisens ledningscentral. De inträffade på riksväg 84/länsväg 315 Hedeviken, Härjedalens kommun, i Halabacken, Mattmar i Åre kommun, på E45 Ytterhogdal, Härjedalens kommun, i Västerberg, Offerdal i Krokoms kommun, på länsväg 592/länsväg 602 i Sunne, Östersunds kommun samt i Oviken, Bergs kommun. Det finns inga rapporter om personskador. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.