Sök
Stäng Meny

09 november 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från natten.

23.51 Larm om en skadad person i Bodafors där målsägande är en man i 50-årsåldern där målsägande själv larmar polis. Målsägande ska ha skadats med ett vasst tillhygge och transporterades till sjukhus för vård. Ej livshotande skador. När polis kommer till platsen kan en person, en man i 30-årsåldern gripas i anslutning till brottsplatsen och platsen spärras av för teknisk undersökning. Brottet har skett i en bostad. Rättsläget och misstankarna mot mannen avser försök till mord. Den gripne är anhållen av åklagare under natten.


06.58 Uppgifter som framkommer till polis via SOS gällande en cyklist, man i 50-årsåldern, som ska ha blivit påkörd av en bilist i centrala Tranås. Bilisten och cyklisten har förflyttat sig till annan plats efter händelsen. Cyklisten skall ha ådragit sig en skada i huvudet och följer med ambulans till sjukhus. Polis initierad och ska klarlägga omständigheterna innan beslut om vidare handläggning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.