Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 10 november 10.59

09 november 19.35, Skottlossning, misstänkt, Borlänge

Polisen är på plats i centrala Borlänge med anledning av en misstänkt skottlossning

Med anledning av händelsen har polisen flera patruller på plats i Borlänge för att säkra området och man har spärrat av för att kunna genomföra en brottsplatsundersökning.

Det har inte anträffats någon skadad person och det finns ingen frihetsberövad.

Uppdatering 08:15

Polisen har genomfört allehanda utredningsåtgärder under natten med bland annat förhör och brottsplatsundersökning. Förundersökning har inletts med rubricering grovt vapenbrott samt försök till mord.

Förundersökning bedrivs med fullkraft, vad som framkommit samt inhämtad information sammanställs och analyseras. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. Ingen person är heller fysiskt skadad.

Låt polisen lägga pussel, en liten del kan göra stor skillnad! Därför är det viktigt att om ni har information eller har gjort iakttagelser i området kring Bullermyren i Borlänge eftermiddag/ kvällen 20231109 ombeds ni kontakta polisen på 114 14 och i tonvalet väljer ni tips.

Uppdaterad 10.55:

Polisens förundersökningsledare i ärendet, Rebecca Roos 010-567 22 91, kommer finnas tillgänglig idag 231110 från klockan 13.00 för att besvara frågor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.