Sök
Stäng Meny

01 oktober 07:55, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00

Under natten har 6 personer i länet omhändertagits för fylleri, varav en även misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk

01:30, Sundsvall. En man uppger att han har blivit slagen av en annan person inne på en restaurang. Polisen åker till platsen och upprättar en anmälan gällande misshandel.

02:09, centrum, Kramfors. Polis och räddningstjänst larmas om att en man ska ha blivit misshandlad. Man åker till platsen och påträffar mannen. Polisen upprättar en anmälan gällande misshandel, det finns ingen misstänkt i nuläget.

02:18, Stenstan, Sundsvall. Polisen kallas till en adress med anledning av ett bråk. Man påträffar en man som uppger att han har blivit misshandlad. Anmälan gällande misshandel, alternativt ringa misshandel, upprättas.

03:09, Bodum, Husum, Örnsköldsvik. En personbil har kolliderat med ett rådjur.  Inga personskador finns rapporterade. Eftersöksjägare kallas till platsen för att lokalisera djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.