Sök
Stäng Meny

12 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:38 Rattfylleri, Härnösand
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Härnösand. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika och provtagning utförs. En anmälan gällande misstänkt ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav, samt rattfylleri ska upprättas.

00:44 Skadegörelse genom brand, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Skönsberg, Sundsvall, med anledning av brand i bil. Två bilar är berörda av branden. En anmälan gällande skadegörelse genom brand ska upprättas.

03:45 Brand, Härnösand
Larm inkommer om brand i flerfamiljshus i centrala Härnösand och polis beordras till platsen. Enligt initiala uppgifter har det brunnit i ett kök. Några personer har andats in rök. Ärendet utreds som allmänfarlig vårdslöshet.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.