Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 15 oktober 08.20

15 oktober 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Jönköpings län.

01:04 får polisen samtal om ett pågående bråk mellan flera personer på en krog i Tranås. Polis kommer till platsen där det varit stökigt och kan gripa två personer. Rättsläget är grov misshandel. De båda har under morgonen även anhållits.

02:19 larmas SOS om en brinnande bil i Gislaveds kommun. Det handlar om en personbil som stått övertänd och sedan blivit helt utbrunnen. Enligt räddningstjänst har det inte funnits någon större spridningsrisk. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

03:39 får polisen kännedom om en befarad dieselstöld ur en lastbil i Jönköping. Det är en inringare som larmat polisen i samband med att stölden ska ha ägt rum. Förövarna hinner lämna innan polispatrull är på plats, men efter en liten stund får man träff på två personer i ett fordon som grips. Båda är misstänkta för stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.