Sök
Stäng Meny

19 oktober 12:55, Trafikkontroll, Jämtlands län

Jämtland, resultat efter polisens arbete i trafiken under morgon och förmiddag

HÄRJEDALEN

Vid 7:30-tiden hölls en trafikkontroll vid E45/Tjärngatan i centrala Sveg.

KROKOM

Under morgonen hölls en trafikkontroll i centrala Krokom. Alla kontrollerade förare var nyktra. Polisen genomförde också en flygande inspektion av ett fordon och en ordningsbot utfärdades.

Därefter kontrollerades trafiken vid Hissmofors. Alla kontrollerade förare var nyktra. En fick dock böter på grund av en trasig baklykta på fordonet.

Strax efter kl 09 hölls en trafikkontroll på länsväg 666 vid Nälden, utan några anmärkningar.

Vid 10-tiden hölls en trafikkontroll vid Genvägen. Alla kontrollerade förare var nyktra, men en fick böter på grund av att säkerhetsbälte inte använts under färd.

ÖSTERSUND

Strax före kl 08 avslutades en nykterhetskontroll på riksväg 87 vid Spikbodarna. Alla förare var nyktra, utan några anmärkningar. Samtidigt kontrollerades trafiken i Brunflo. Där stoppades en trafikant där fordonet hade användningsförbud. Föraren hade återkallat körkort och misstänks för olovlig körning.

Under förmiddagen hölls en trafikkontroll på riksväg 87 vid Rannåsen. 

Strax före kl 10 stoppades också en trafikant nordost om Östersund för kontroll. Fordonet hade körförbud och böter utfärdades. Samtidigt hölls en trafikkontroll vid Odenskogs industriområde. Alla kontrollerade förare var nyktra, men en fick böter på grund av bristfällig lastsäkring.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.