Sök
Stäng Meny

02 oktober 07:15, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt ur polisiär synvinkel i Polisområde Örebro

Askersund
22.08: En kvinna i 55-årsåldern larmar polis och uppger att hon blivit bestulen samt misshandlad av en namngiven känd person. Patrull beordras till platsen och vidtar flertalet utredningsåtgärder, i samband med dessa framkommer samt inhämtas uppgifter som inte stämmer överens med vad målsäganden initialt uppger. Polispatrull skriver en anmälan om falsklarm.

Örebro
23.39: En kvinna i 30-årsåldern misstänks för stöld av cykel, en man i 50-årsåldern misstänks för medhjälp till stöld. Aktuell cykel i beslag för att utröna och söka rättmätig ägare.

Degerfors
23.40: Två män, 25 respektive i 50-årsåldern misstänks för stöld genom inbrott. De båda misstänks ha varit inne i en byggnad. Vad som är stulet är i skrivande stund okänt.

Örebro
00.47: anmälare hör hur okänd person kör med vinkelslip i ett cykelförråd, polispatrull beordras till platsen. Ingen person anträffas och det saknas information om någon cykel fått någon skada. En anmälan om försök till stöld är upprättad.

Patruller i tjänst har kontrollerat fordon och personer. Det har hanterats ärende kring psykisk ohälsa. Det har inträffat ett antal trafikolyckor under natten, inga personskador är inrapporterade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.