Sök
Stäng Meny

21 oktober 07:31, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Brand, Degerfors kl. 23.20

Det har brunnit i anslutning till ett förråd vid ett hus i Stora Valla. Ingen person är skadad och polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand då det i nuläget inte finns någon naturlig förklaring till att det har börjat brinna.

Misshandel, Lindesberg kl. 01.03

En man i 25-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna i 40-årsåldern. Brottet har skett på en restaurang i centrum. Anledningen till misshandeln är för presstalespersonen okänd och det finns ingen information om att den utsatta ska ha uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Misshandel, Karlskoga kl. 01.34

Det har varit stökigt på en restaurang i Rävåsen där två personer, en kille i de övre tonåren och en man i 25-årsåldern, har slagits med varandra. De båda är i nuläget både misstänkta och målsägande. Det finns ingen information om att någon av dem har uppsökt akutsjukvård.

Rattfylleri, Örebro kl. 01.44

En bilist, en kvinna i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i City under påverkan av narkotika. Hon fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till rattfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Rattfylleri, Karlskoga kl. 03.26

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i Aggerud under påverkan av narkotika. Han fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Rattfylleri, Örebro kl. 04.16

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i Karlslund under påverkan av narkotika. Han fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 10 personer eller fordon, hanterat ett trafikbrott, omhändertagit en person enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, och  hanterat tre viltolyckor utan personskada.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.