Sök
Stäng Meny

25 oktober 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En stilla natt utan större händelser. Något enstaka ärende som sticker ut lite extra.

Under natten har regionsledningscentralen registrerat ca 85 ärenden som exempelvis viltolyckor, psykisk ohälsa, kontroller av fordon och personer och mindre händelser av olika karaktär.

00.13 Två målsägande i Mjölby, män i 30-årsåldern, som anmäler sina el-kickar stulna och där en av målsägande har positionering på en av kickarna. Platsen där den ska finnas är på en adress i Mjölby. I samband med kontroll på adressen avviker två personer på just el-kickar. En person, en man i 50-årsåldern, kan dock fångas in och gripas för stöld alternativt häleri av kicken. Den andre personen lyckas man ej fånga in.


00.45 En kontroll av ett fordon i Skattegården, Linköping, där föraren som är en man i 50-årsåldern, blåser positivt och får följa med för provtagning. Mannen misstänkt för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.