Sök
Stäng Meny

26 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

02.10 Lidköping, drograttfylleri
På länsväg 2602 i  Saleby stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och togs med för provtagning. Han rapporterades för drograttfylleri.

02.22 Mölndal, brand
På parkeringen vid Scandic Hotell har flera fordon börjat brinna. En husbil, en foodtruck samt tre personbilar har brunnit eller blivit värmeskadade. Räddningstjänst och polis har varit på platsen. I nuläget är det oklart hur branden startat men polisen har skrivit en anmälan om grov skadegörelse genom brand.

03.13 Skara, inbrott
På Marumsgatan har det varit inbrott i ett parfymeri. Någon har slagit sönder en ruta och stulit gods från skyltfönstret. Värdet på det stulna uppgår till cirka 5.000 kronor. Ingen gripen.

05.08 Mölndal, skadegörelse
En man i 45-årsåldern påträffas vid Mölndals sjukhus efter att ha varit inne på sjukhusets område och bland annat krossat rutor på två bilar. När han anträffades hittades även skarp ammunition i hans ryggsäck som togs i beslag. Mannen misstänks för skadegörelse, olaga intrång samt brott mot vapenlagen. Han omhändertogs för fylleri och kommer att förhöras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.