Sök
Stäng Meny

26 oktober 07:16, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

23:50 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Umeå
Under natten uppmärksammar polispatrull en helt nedsläckt skåpbil Väst på stan i Umeå. Då polisen kör efter för att stoppa och kontrollera fordonet kör den ifrån patrullen. Färden tar stopp då skåpbilen kolliderar med en balkong.

Tre personer, tre män, grips misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Efter förhör har de anhållits. Föraren misstänks också för grovt drograttfylleri, grov olovlig körning samt narkotikabrott. 

00:00 Rattfylleri, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på E4 i Boviken, Skellefteå. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet. Han misstänks också vara påverkad av narkotika. Misstänkt narkotika anträffas även i bilen. Mannen grips och anhålls senare. 

00:10 Rattfylleri, Vännäs
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i Vännäs tätort. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.