Sök
Stäng Meny

28 oktober 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En lugn natt har förflutit utan större händelser. Här följer några notiser från natten

22.54 En förare av en personbil som stoppas och blåser positivt vid utandningsprov på Verkstadsvägen i Motala. Föraren som är en kvinna i 40-årsåldern saknar även körkort och misstänks för rattfylleri samt grov olovlig körning då kvinnan har ett återkallat körkort.

23.02 En person gripen för olaga hot efter en händelse på en adress i Skäggetorp. Flera målsägande hotas av en ensam person och efter en husrannsakan i en bostad i Skäggetorp kan en man i 35-årsåldern gripas för olaga hot. Inget tillhygge har använts och ingen person skadad.

00.22 En man i 30-årsåldern gripen för misshandel i relation i Hageby. En kvinna misshandlad i en lägenhet där grannar larmar polis. Kvinnan ej allvarligt skadad. 

00.30 En arbetsplatsolycka på ett företag i Tornby, Linköping där en man fallit från ca 4 meter enligt initiala uppgifter. Vaken och talbar men i övrigt okända skador. Avförd med ambulans. Anmälan arbetsplatsolycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.