Sök
Stäng Meny

29 oktober 08:34, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

00.09: I samband med att en man i 40-årsåldern blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer blir han misstänkt för narkotikabrott innehav samt eget bruk.

01.26: En patrull skickas till en restaurang i centrala Örebro med anledning av en misstänkt misshandel. En mani 35-årsåldern blir misstänkt för misshandel efter att han ska ha kastat en flaska i ansiktet på en man i 25-årsåldern.

02.21: En man i 35-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav. Han blir också omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Lindesberg

22.40: Polisen kallas till en adress i Lindesbergs kommun med anledning av att några personer kommit till en adress varpå det uppstått något typ av bråk. En person i 20-årsåldern grips misstänkt för grovt olaga hot. Mannen är numera anhållen.

Under natten har ett flertal personer blivit omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer och det har genomförts ett flertal person- och fordonskontroller. Flera samtal om psykisk ohälsa har hanterats och åtta viltolyckor har inträffat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.