Sök
Stäng Meny

30 oktober 08:00, Sammanfattning natt, Jönköping

Nattsammanfattning

God morgon! Under natten till måndag har polisen hanterat ett 50-tal ärenden i Jönköpings län. Utöver viltolyckor har polispatrullerna bland annat kunnat jobba trygghetsskapande och med ärenden av mindre dignitet. Inga grova våldsbrott har kommit till polisens kännedom, men ett par ärenden sticker ut.

21:07 LV576 Burseryd
Rapport inkommer om att en personbil voltat i mycket hög hastighet. Detta visar sig vara en A-traktor och de två personer som färdades i bilen klarade sig mirakulöst utan allvarliga skador. En av personerna under 18 år fick föras till sjukhus. A-traktorn är tagen i beslag och en anmälan om grov vårdslöshet i trafik skrivs.

02:43 Gränna
Polis och räddningstjänst får information om att en personbil brinner i närheten av en mack. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs. Ingen person skadades i branden och det finns ännu ingen misstänkt. Ingen spridning till fordon eller annat. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.